Jalkojen perushoidot

Jalkojen perushoidot aloitetaan kylvetyksellä ja jalkaterien tutkimisella. Aluksi tutkitaan ja kartoitetaan jalkojen erilaiset ongelmat ja vaivat. Seuraavaksi mietitään niihin sopiva hoito ja toteutetaan ne. Tässä vaiheessa otetaan huomioon myös mahdolliset sairaudet ja lääkitykset, jotta jaloille voidaan valita ja tehdä oikea hoito.

Tämän jälkeen poistetaan mm. kovettumat vesiporalla hiomalla. Lopuksi tehdään rentouttava rasvaushieronta. Mikäli isompia ongelmia ei ole, jalkahoito voidaan tehdä rentouttavana jalkojen ihon kuorintana sekä rasvaushierontana.

 
jalkojenhoitoa ikäihmisille Rauma

Kotikäynnit

Kotikäynnit pyritään toteuttamaan asiakkaalle mahdollisimman mukavassa paikassa, esimerkiksi hänen omassa tuolissaan tai vuoteella. Jalat kylvetetään, jos siihen on mahdollisuus. Jalkaterien tutkimus ja ongelmien kartoitus tehdään ennen hoitoa.

Tämän jälkeen erilaiset vaivat hoidetaan ja lopuksi rentoutetaan jalat hieronnalla. Mahdolliset hierontaan vaikuttavat esteet otetaan huomioon. Varaathan riittävästi aikaa kotikäyntiä varten, jotta hoidot voidaan toteuttaa parhaalla mahdollisella tavalla!
anni1
Kuva: Anni Shintami

Jalkojen perushoidot sisältävät mm.